Over ons

Over ons

Welkom bij Tielemans Schilderwerken! Wij laten huizen leven. Van jouw woonkamer tot plafonds, we transformeren gewoon naar buitengewoon! Met passie en precisie schilderen we jouw visie. Door de expertise weet Tielemans garant te staan voor kwaliteit. Elk project is uniek. We luisteren naar jouw wensen en geven advies voor een persoonlijke touch. Waarom wij? Service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jouw huis is ons canvas, en we rusten niet tot het perfect is. Op zoek naar een partner voor jouw verfproject? Kies Tielemans Schilderwerken. Geef jouw huis kleur! 

Freddy Tielemans

Eigenaar

Op 16 jarige leeftijd ben ik direct gestart met de schildersopleiding om het schildersvak in te gaan. In 2019 heb ik de keuze gemaakt om Tielemans schilderwerken op te starten. Ik ben van mening dat schilderen meer is dan alleen verfraaien. Het is onderhoud plegen waarmee u jaren vooruit kunt en wat er perfect uitziet. Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat iedere klus, of het nu gaat om binnen of buitenschilderwerk, tot het gewenste resultaat leidt.