Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/tielemansschilderwerken.nl/httpdocs/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Diensten

We werken graag samen aan iets moois.

Dit is hoe we dat doen.

Schilderwerken

Spuitwerk

Houtrotrenovatie

Wandafwerking

Schilderwerk buiten

Eens in de zoveel tijd is uw woning aan de buitenkant toe aan een schilderbeurt.
Het hele jaar door staat uw woning bloot aan diverse weersomstandigheden wat er voor zorgt dat de kwaliteit van uw woning afneemt. Goed onderhoudt is daarom essentieel van belang. Mocht je twijfelen of je woning of pand toe is aan een nieuwe schilderbeurt?
Neem dan contact op voor advies.

Schilderwerk binnen

Wordt het tijd om uw interieur op te frissen of wilt u de sfeer in huis veranderen? Dan bent u bij Tielemans Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat uw huis er weer helemaal naar wens uit komt te zien. Daarnaast is het binnen schilderwerk ook van belang om uw woning goed te onderhouden. U wilt immers dat uw hout- en muurwerk beschermd worden en uw gevelkozijnen langer mee gaan.

Spuitwerk

Het is ook mogelijk om te kiezen voor het spuiten van uw woning of project. Voordat er gespoten gaat worden zorgen wij voor de juiste behandelingen zodat het spuitwerk op een goede wijze kan worden aangebracht. In sommige gevallen kan het een voordeel zijn om het werk te laten spuiten. Bent u benieuwd of dit voor uw woning of project interessant is? We adviseren u hier graag over.

Houtrotrenovatie

Houtrot ontstaat doordat vocht kan indringen in het houtwerk. U kunt houtrot tegen gaan door tijdig uw schilder en het kitwerk te herstellen. Mocht er toch houtrot zijn dan kunnen wij dit in de meeste gevallen herstellen door middel
van repair-care vulmiddel

Wandafwerking

Er zijn talloze mogelijkheden om uw wanden en plafonds een ander aanzien te geven.
Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan zoals;
– Texwerk
– Glasweefsel
– Glasvlies
– Behang

Dit is wat we doen

Wil jij vrijblijvend meer informatie om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.